Digital

Mobilne inovacije in oglaševanje

Z našo rešitvijo Miomessenger lahko kadarkoli in od kjerkoli upravljate zabavne in informativne SMS/MMS vsebine.

Z našo pomočjo lahko pošiljate kratka tekstovna SMS/MMS sporočila, organizirate različne SMS/MMS akcije ter tako ustvarjate nove komunikacijske kanale in interakcijo z vašimi kupci.

Rešitev za kompleksen sistem prodaje in distribucije vsebin za mobilne telefone obstaja že danes.

Mnogi mediji imajo proste kapacitete tako na trženjskem kot pri oglaševalskem prostoru. S prodajo mobilnih vsebin lahko izkoristite vaš oglaševalski prostor in tako ponudite mobilne vsebine s sistemom MioEscape vašim bralcem, poslušalcem in gledalcem. S sistemom Mioescape dobite celovit in zanesljiv sistem naročanja, zaračunavanja in dostave mobilnih vsebin končnim uporabnikom.

Aplikacija Mioclimb je namenjena vsem vrstam medijev ki tržijo oglasni prostor.

Medijem omogoča jasen pregled nad prodajo oglasnega prostora, tržniki, oglaševalci in uredništvom. S spletno aplikacijo je delo olajšano vsem, tako tržnikom kot tudi vodstvu. Sistem smo razvijali na podlagi bogatih izkušenj s trženjem oglasnega prostora enega največjih slovenskih časopisov, ki uspešno trži svoj tiskan medij.

Za vse, ki bi želeli prodajati različne vrste produktov preko spleta smo razvili celostno rešitev Mioshop s katero lahko enostavno zaženete spletno trgovino.

Digilist omogoča izdajateljem, da hitro, uspešno in brez napora izdajo interaktivno spletno revijo ter več časa posvetijo vsebinam.

Poleg tega imajo izdajatelji popolno kontrolo nad svojim medijem saj lahko vidijo bralce »v živo«. Pogledajo lahko število bralcev v času, čas branja na določeni strani ali straneh, ter še veliko drugega. Izdajatelji lahko ustvarijo interakcijo z bralci tako, da jim omogočijo igranje spletnih iger v reviji, glasovanja »v živo« in druge interaktivne akcije. Revije tečejo na najnaprednejših slovenskih strežnikih.

mobilne inovacije in oglaševanje d.o.o

Comments Off on Mobilne inovacije in oglaševanje